Aydın Elazığlılar Kültür Ve Dayanışma Derneği’nin (AYED) Olağan Genel Kurulu’nda Necati Gür başkanlığa seçildi.

Aydın Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Seçimde, Kurucu Başkan Necati Gür yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.

Konuşma yapan Gür, derneğin kuruluş sürecinden bahsederek, “Aydın’daki Elazığlıların, birlik ve beraberliğini kurmuş olduğumuz derneğin çatısı altında bir araya getirdik. Elazığ’ımızı Aydın’da yaşatmak adına dernekleşme yoluna gittik. Hemşerilerimiz ile omuz omuza vererek birlik ve beraberliğimizi sürdürüp Aydın’da yaşayan hemşerilerimizi zaman zaman yapacağımız etkinlikler ile bir araya getirip, Elazığ’ımızın örf, adet ve kültürünü daha güzel bir şekilde yaşatarak tanıtmaya çalışacağız. İlk olarak geçtiğimiz günlerde hepimizi derinden üzen Elazığ depreminde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için 8 Şubat’ta mevlid okutarak başlayacağız. Buradan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza şifa dilerim. Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun” dedi.

Daha sonra Divan Kurulu tarafından Yönetim Kurulu seçimi yapıldı ve seçilenler arasında görev dağılımı yapıldı. AYED Yönetim kurulu şu şekilde oluştu:

Başkan : Necati Gür

Başkan Yardımcısı : Safi Emir

Sayman: Ayhan Kahramanoğlu

Sekreter: Cumali Yanık

Yönetim Kurulu Üyesi: Erol Aydın

Yönetim Kurulu Üyesi: Ferda Belge

Yönetim Kurulu Üyesi: Mükerrem Kürüm