Efeler'deki fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 11 kişiden 5'i erkek 4'ü travesti olmak üzere 9 kişi Adliye'ye sevk edildi. Şüphelilerden 2'si ifadelerinden sonra serbest bırakıldı. 

Efeler'de, kiraladıkları evlerde para karşılığı fuhuş yapan ve yaptıran 6'sı travesti toplam 11 şüpheli polisin eş zamanlı operasyonuyla gözaltına alındı. Son dönemin en kapsamlı çalışması olan operasyon kapsamında 111 kişi hakkında işlem yapıldı.

Edinilen bilgiye göre; İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine Efeler ilçesinde faaliyet gösteren fuhuş çetesine yönelik çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fizik takip sonucu delilleri toplayan polis, operasyon için düğmeye bastı. Kiraladıkları evlerde fuhuş yaptıkları ve yatırdıkları belirlenen çeteye yapılan operasyonda 111 kişi hakkında işlem başlatıldı. Belirlenen 13 adrese yapılan eş zamanlı baskında, 6'sı travesti toplam 11 kişi yakalandı.Fuhuş yapılan evlerde ise çok uyuşturucu ve kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen fuhuş çetesi üyelerinden 5'i erkek 4'ü travesti toplam 9 kişi, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgularının ardından Adliye'ye sevk edildi. 2 şüpheli ise emniyet ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.