İncirliova’da düzenlenen şafak operasyonlarında çeşitli suçlardan aranan 5 kişi gözaltına alındı. Yakalananlar arasında nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından 31 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi E.E. de kıskıvrak yakalandı.

İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde aranan şahıslara yönelik şafak operasyonu düzenledi.

Ekipler, konutta yağma, nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma gibi suçlardan, hakkında 31 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.E.'nin Cumhuriyet Mahallesi’nde babasına ait evde gizlendiğini belirledi. Adrese sabah erken saatlerde yapılan baskında, E.E. kıskıvrak yakalandı. 

Operasyonda baskın yapılan bir diğer adres, Acarlar Mahallesi oldu. Acarlar Mahallesinde uyuşturucu ticareti ve yaralama suçlarından aranan M.A.'nın adresine baskın yapıldı. Polis ekiplerini fark eden M.A. kaçmaya çaloşsa da uzun süren kovalamaca sonucu yakalandı. M.A.'nın 2 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan hırsızlık suçundan aranan E.A., yaralama suçundan aranan İ.E. ile sahte kimlik kullanmak suçundan aranan T.A. yakalandı.