Aydın Barosu yönetiminden istifa eden Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Burak Altıner istifa dilekçesinde yönetime zehir zemberek ifadelerle eleştirilerde bulundu. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nu eleştirdikleri davranışların fazlasıyla Aydın Barosuna da sirayet ettiğini vurgulayan Altıner, “İstifa bir kaçış değil bir duruştur" dedi.

Aydın Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Burak Altıner istifa etti. İstifasını yönetime kapsamlı bir dilekçeyle sunan Altıner, yönetimi zehir zemberek ifadelerle eleştirdi.

Altıner dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: 

"Son günlerde sıkça eleştirdiğimiz TBB başkanı Av. Metin Feyzioğlu’nun tutum ve davranışları hususundaki görüş ve düşüncelerin fazlasıyla sirayetinin baromuzda artarak devam etmesi, benim yönetim kurulu üyeliğimin sadece şekli bir temsil zihniyetini doğurduğu, bana göre temsil ettiğim Nazilli’de görev yapan Avukat meslektaşlarımın sadece seçimde kullanılacak bir oy olarak görüldüğü, staj eğitiminin amacından çok bir kulis ve oy toplama amacı taşıdığı tarafımca anlaşılmıştır.

Şahsi eleştirim olarak uzunca bir süre yönetime zarar vermemek ve muhalif/bozguncu yakıştırması yapılmasına fırsat vermemek için toplantılara katılmadım. Ancak toplantılara katılmamak bir duruş değil kaçış olduğunu fark ettim.

Sonuç olarak kimsenin adamı olmamak ve sırf bir daha ki seçimlerde oy kaygısı ile birilerine eyvallah dememek adına istifa ediyorum. Son olarak istifanın bir kaçış değil bir duruş olduğunu beyanla gereğinin yapılmasını yönetimden saygıyla talep ederim"