MHP Karacasu İlçe Kongresinde konuşan İl Başkanı Haluk Alıcık, Cumhur İttifakı'nı oluşturan AK Parti ve MHP içerisindeki bazı gruplara yönelik eleştirilerde bulundu. Bazılarının seçimi kazanacaklarına inanmadığını savunan  Alıcık, “Cumhur İttifakını oluşturan gruplar, Karacasu be Koçarlı'da olduğu gibi kendilerine inansaydı biz Büyükşehir’i kazanırdık” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karacasu İlçe Teşkilatının 13. Olağan Genel Kongresi’nde konuşan İl Başkanı Haluk Alıcık, önemli açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı içindeki bir grubu yerel seçimlerde kazanacaklarına inanmamakla suçlayan Alıcık, “İnansaydı biz Büyükşehir’i kazanırdık” diye konuştu.
Alıcık’ın konuşmasında şu ifadeler yer aldı:
“Kendimize güvenmemiz lazım. Cumhur İttifakı’ndan asla rahatsız değiliz. Bizim amacımız bu millete hizmet. Bu ittifaktan asla rahatsız olmadık. Cumhur İttifakı’nı sonuna kadar destekliyoruz. Aydın’da dün Cumhur İttifakı’nı oluşturan gruplar Karacasu ve Koçarlı’da olduğu gibi kendilerine inansaydı biz Büyükşehir’i kazanırdık. İnanmamak demek başarmamak demek.”