AK Parti Gençlik Kolları “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” dolayısıyla sosyal medyada anlamlı bir video paylaştı.

AK Partili Gençler kamera karşısına geçerek İstiklal Marşını okudu. Her dizesini bir gencin okuduğu videoya sosyal medaya yoğun ilgi gösterildi. Etkinlik videosu ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, “Tüm varlığıyla toprakları için savaşan Türk milletinin, 99 yıl önce bugün bir bağımsızlık marşı oldu. İstiklal Marşı’nı bizlere armağan eden milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve bütün İstiklal kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Kutlu Olsun" dedi.

Videoyu sosyal medyadan paylaşan TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, "Milli mücadele dönemlerindeki ruh ve heyecanla İstiklal Marşı'mızı okuyan AK Gençlerimizlerimize gurur duydum. Milletimizin kahramanlık destanını anlatan İstiklal Marşı'mızı ilelebet muhafaza edecek, aynı inanç ve değerlerle tarihi bir sorumlukta geleceğimizi inşa etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLA: