TOKİ Aydın'daki arazilerinin bir kısmını satılığa çıkardı. Aralarında Aydın'ın da bulunduğu 29 ilde, toplam bir milyon 593 bin 654 metrekare genişliğinde 161 adet arsa satılacak. Aydın'daki arazi Kuşadası Türkmen Mahallesinde ve 293 dönümlük genişliğinde.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye genelinde 29 ildeki çok sayıda arazisini satılığa çıkardı. TOKİ’den yapılan açıklamaya göre; toplam bir milyon 593 bin 654 metrekare genişliğinde 161 adet arsa satılacak. 29 il arasında Aydın da bulunuyor. 

TOKİ'den yapılan açıklamada, arsaların konut, gelişme konut, villa konut, ticaret, turizm tesis, rekreasyon alanı, özel eğitim, özel sağlık, rehabilitasyon merkezi, konut dışı kentsel çalışma, çok işlevli merkez, sosyal ve kültürel tesis, akaryakıt istasyonu, tarım imarlı ve imarsız arsalar olduğu belirtildi.

Müzayedenin 29 Ocak Salı günü saat 13.30'da TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirileceği ifade edilen açıklamada, ayrıca internetten canlı yayın yapılacağı ifade edildi. 

KUŞADASI'NDA DEV ARAZİ

TOKİ'nin satılığa çıkardığı Aydın'daki arazi Kuşadası'nda yer alıyor. Turizm ilçesinin en önemli mahallelerinden biri olan Türkmen Mahallesi'ndeki arazi, 293 dönüm genişliğinde. 29 Ocak'ta yapılacak ihalede dev arazi sahibini bulacak.