Boğazda yat kiralama fiyatları saatlik 600 TL'den, günlük ücretler de 4000 TL'den başlamaktadır. Kiralık yatların en az kiralama süresi 2 saat olduğundan boğaz turu yapabilmek için en uygun 1200 TL ödenmesi gerekiyor. Saatlik kiralama hizmeti alınarak bireysel ve kurumsal anlamda her türlü organizasyon planlanabileceği gibi sıklıkla terih edilen turların başında doğum günü kutlamaları, evlenme teklifleri, yıl dönümü yemekleri, bekarlığa veda partileri, mezuniyet baloları, fasıl geceleri, iftar programları, iş yemeği ve toplantı organizasyonları geliyor. Günlük kiralamalar da genelde Adalar ve Boğazda günübirlik olarak organize edilen yüzme turları için tercih ediliyor. Günlük turlar sabah 10:00 gibi başlayıp akşam üzeri 18:00 sularında sona eriyor. Akşam turları 19:00'dan itibaren başladığından günlük olarak kiralanan yatların temizlenip sonraki organizasyona hazırlanabilmesi için en geç 18:00'da terik edilmesi gerekmektedir.

BOĞAZIN EN İYİSİ TABİ Kİ BOĞAZ ÇOCUĞU

Boğazda yat kiralama niyetindeyseniz hangi yat kiralama şirketinden hizmet alacağınız konusu oldukça önemlidir. Boğazda bu işi amatör olarak yapıp günü kurtarmanın peşinde olan kişiler yerine kurumsal bir şirketten destek almalısınız. Bu bağlamda sizlere İstanbul Boğazında 15 yılı aşkın süredir profesyonel bir ekiple saatlik ve günlük yat kiralama hizmetleri veren Boğaz Çocuğu yat kiralama ve organizasyon şirketini tavsiye edebiliriz. Her detayına sizlerin istekleri doğrultusunda yön verilen kusursuz organizasyonlar planlamak istiyorsanız şirketin resmi web sitesi olan yatkiralama.com adresine girip bütçeniz ve zevkiniz için en uygun yatı seçtinten sonra rezervasyon yaptırmak için iletişim sayfasındaki bilgileri kullanarak kendileriyle temas kurabilirsiniz. Son derece şeffaf bir fiyat politikası izleyen şirket saatlik ve günlük yat kiralama fiyatları ile menüler ve sunduğu tüm ekstra hizmetler için talep ettiği net rakamları yatkiralama.com üzerinde tüm ziyaretçilerle paylaşmış. Sitedeki fiyatlar sayfasına giriş yaparak tüm hizmet ücretlerini tablolarda görebileceğiniz gibi beğendiğiniz kiralık yatların detay sayfasındaki fiyat hesaplama tablosuna istediğiniz hizmetleri işaretleyerek online olarak fiyat teklifi alabilirsiniz. Evet, yanlış okumadınız! Fiyat teklifi almak için kimseye telefon açmanız ya da e-mail gönderip saatlerce beklemeniz gerekmiyor çünkü kendi boğazda yat kiralama paketinizi kendiniz basit bir şekilde hazırlayabilme imkanına sahipsiniz..

REZERVASYON İÇİN KAPARO GÖNDERİN

Boğaz Çocuğu şirketiyle fiyatlar dahil tüm detaylarda anlaşma sağladıktan sonra atmanız gereken ilk adım kendilerine kaparo ödemesi göndermektir. Kaparo miktarı olarak talep edilen rakam da yat organizasyonu için ödenmesi gereken toplam ücretin yarısıdır. Kaparo göndermediğiniz sürece ilgili yat sizin adınıza kesin rezerve edilmeyip kısa süreli geçici bir opsiyon alınacaktır. Hızlı bir şekilde kaparo göndermediğiniz takdirde ilgili yat üzerindeki opsiyon kaldırılıp diğer müşteri adaylarından gelecek olan rezervasyon talepleri değerlendirilir. Bu nedenle rezervasyon yaptırmak için ne kadar acele ederseniz o kadar faydalı olacaktır diyebiliriz çünkü yaz ayları ve özellikle hafta sonu günleri boğazdaki tüm yatlara yoğun bir müşteri talebi söz konusudur. Kaparoyu firmanın hesabına transfer edebileceğiniz gibi yatın bağlı olduğu yere gidip elden de verebilirsiniz. Kredi kartı ile ödeme yapma imkanı olmadığını ve ödemelerin sadece nakit olarak kabul edildiğini de bilmenizde fayda var..