Uğur Okulları, Aydın’ın en büyük özel lisesini kurdu. 8 bin metre kare kapalı alana sahip okulda, üniversiteye hazırlığın yanında sosyal etkinlikler ve kişisel gelişim eğitimleri verilecek. Kurum, Eylül ayından itibaren eğitime başlıyor.  

Aydın’ın en büyük özel lisesini kuran Uğur Okulları, 650 öğrenciye hizmet verecek. Öğrencileri üniversiteye hazırlamanın yanında sosyal etkinlikler ve kişisel gelişim alanlarında da yetiştirecek olan okul, dinamik ve deneyimli kadrosuyla Aydın-İzmir Karayolu üzerinde bulunan binasında eğitime başlıyor.

Eylül ayında öğrencileriyle buluşacak olan lise, online sınava hazırlık merkezi, Türkiye geneli deneme sınavları, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni akademik takvimine uygun sosyal beceriler geliştirme gibi uygulamalarıyla gençlerin geleceğini en iyi şekilde belirleyecek.

50’YE YAKIN ÖĞRETMEN KADROSU

Türkiye’nin en köklü eğitim kurumu olan Uğur Okulları, bugüne kadar sunduğu kaliteyi Aydın’daki yeni kampüsünde yaşatacak. Lise, alanında uzman 50’ye yakın öğretmen kadrosu ve 51 yıllık deneyimiyle eğitimde fark yaratacak.

GÜZEL SANATLAR VURGUSU

Uğur Okulları’nın Aydın’daki kurucu temsilcisi, hayatını eğitime adayan Cengiz Altıntaş, okulda sadece temel derslerde değil, güzel sanatlar alanında da önemli çalışmalar yapacaklarını kaydetti.