Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin tüm hizmetleri tek bir kredi dahi kullanmadan, tamamen belediyenin öz kaynaklarıyla gerçekleştirdiklerini vurguladı.

AYTO, Sigorta Haftası’nı kutladı
AYTO, Sigorta Haftası’nı kutladı
İçeriği Görüntüle

Efeler Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu, belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda görüşülen 2027 mali yılı bütçesi mecliste detaylıca masaya yatırıldı. Meclis üyelerinin isimleri tek tek okunarak oylama gerçekleştirildi ve bütçe oy birliği ile kabul edildi.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, "Tüm hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı kendi öz kaynaklarımızla gerçekleştiriyoruz. Dönemimizde tek bir kuruş bile kredi kullanmadık. Efeler halkını borçlandırmadan kredisiz 2 yılda 17 proje ürettik. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma ve meclis üyelerimize çok teşekkür ederim." dedi.