Konu hakkında sosyal medya hesabından mesaj yayınlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Didim Belediye Başkanımız Deniz Atabay’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Didim Belediye Başkanımız Deniz Atabay'a yapılan saldırıyı büyük bir üzüntü ile öğrendim. Belediye Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, hain saldırıyı yapan kişileri kınıyorum” ifadelerini kullandı. 

Atabay'a geçmiş olsun dileklerini ileten Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel mesajında, "Didim Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Deniz Atabay'ın saldırıya uğradığını derin bir üzüntüyle öğrendim.  Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, şiddetin faillerini kınıyorum. Didim’in tarihi, doğası ve ekonomisi için var gücüyle çalışan başkanımızın yanındayız" ifadelerine yer verdi. 
 

“BAŞKANIMIZ YALNIZ DEĞİLDİR”
İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ise, “Didim Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Deniz Atabay'a yapılan hain saldırıyı lanetliyorum. Didim için gece gündüz demeden çalışan Deniz Başkanımız asla yalnız değildir, korkutamaz, yıldıramazsınız” dedi.