Zeytin ve zeytin ürünlerinin doğrudan üreticiden halka ulaştırılmasını sağlayan Zeytin Pazarı, Didim’de yerel üretimin desteklenmesine katkı sunacak.
Üreticiler, kendi ürünlerini doğrudan satışa sunarken halk da zeytin ve zeytin ürünlerine üreticiden ulaşma imkânı bulacak.
Başkan Hatice Gençay, pazarın ilk gününde üreticileri ziyaret ederek ürünler hakkında bilgi aldı ve üreticilerle bir araya geldi. Didim Belediyesi tarafından hizmete sunulan Zeytin Pazarı, Çarşamba ve Pazar günleri hariç haftanın her günü açık olacak.
Başkan Hatice Gençay: Üreticimizin emeğini desteklemeye devam edeceğiz
Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Zeytin Pazarı’nın açılışına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Üreticimizin emeğinin doğrudan halkımızla buluşmasını önemsiyoruz. Zeytin ve zeytin ürünlerinin üreticiden doğrudan halkımıza ulaşabileceği bu pazarı kentimize kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz. Yerel üretimi ve üreticimizin emeğini desteklemeye devam edeceğiz" dedi.




