İddiaya göre işletme sahibi M.Ş., peşin ödeme karşılığında müşterilerine mobilya teslim edeceğini taahhüt etti. Ancak aradan geçen süreye rağmen ürünler teslim edilmedi.

Siparişlerini alamayan vatandaşlar iş yerine gittiklerinde mağazanın kapalı olduğunu gördü. İşletme sahibine ulaşmaya çalışan müşteriler ise herhangi bir sonuç alamadıklarını belirtti.

31 KİŞİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Yaşanan gelişmelerin ardından 31 kişi karakola giderek M.Ş. hakkında resmi şikâyette bulundu. Mağdurlar, yaptıkları peşin ödemelere rağmen ne sipariş ettikleri mobilyaları teslim alabildiklerini ne de paralarını geri alabilecekleri bir muhatap bulabildiklerini ifade etti.

Hırsızlık suçundan aranan hükümlü yakalandı
Hırsızlık suçundan aranan hükümlü yakalandı
İçeriği Görüntüle

Şikâyetçi olan vatandaşların iddiasına göre olay nedeniyle oluşan toplam mağduriyet yaklaşık 30 milyon TL'yi buluyor. Şikayetlerin ardından olayla ilgili adli sürecin başlatıldığı öğrenildi. Mağdurlar, hem maddi zararlarının karşılanmasını hem de sorumlular hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını talep etti.