Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Aydın İl Teşkilatını ziyaret etti. Gün içerisinde muhtarlarla ve esnaf odası yöneticileri ile buluşacak olan Sarıgül, partisinin il binasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Gazetecilerin “Kısa bir zaman dilimi içerisinde üçüncü kez Aydın’a geliyorsunuz. Bu özel ilginin nedeni ne?” sorusunu yanıtlayan Sarıgül, Manşet Gazetesi’nde yayımlanan bir haberi hatırlattı. 
Gazetenin “Sarıgül Aydın’ı çok sevdi” başlığını hatırlatan Sarıgül, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdal Savaş’tan övgü dolu sözlerle bahsederek, “Onun gözlerinden öpüyorum” dedi. 
TDP Lideri Mustafa Sarıgül şu ifadeleri kullandı:
“Bir gazeteci arkadaşımız Sarıgül Aydın’ı çok sevdi diye yazmış. Çok teşekkür ediyorum. Bir kere Aydın ismiyle güzel, Aydın sevilmez mi? O gazeteci arkadaşımızın da gözlerinden öpüyorum. Ben beklerdim ki gazeteci arkadaşımız o soruyu biraz daha geliştirirken şöyle bir soru sorsun; Türkiye Değişim Partisi Aydın’a neden önem veriyor? Aydın sanattır, kültürdür, tarihtir, turizmdir, çevredir. Aydın, ‘düşmanınızın bile insan olduğunu unutmayın’ diyen bir kenttir. Aydın Ege’nin incisi, Türkiye’nin yıldızı olmaya aday bir kenttir.”