Aydın’ın İncirliova ilçesinde çatı işçiliği yapan babasına geçen yıl yardım ederken elektrik akımına kapılan ve iki kolu omuzdan kesilmek zorunda kalan 18 yaşındaki Samet Aktepe için İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, seferber oldu. 
Samet'e protez kollar takılması için Başkan Kaya'nın girişimleri sonucunda Aydın Valiliği'nin izni ile 25 Mart'ta yardım kampanyası başlatıldı. 2 milyon 60 bin liranın toplanması hedeflenen kampanya, kamuoyunda da karşılık buldu. Hayırseverler, kampanyaya 1 milyon 368 bin lira destek verdi. 
KALAN 692 BİN LİRA PROGRAMDA TOPLANDI 
Samet Aktepe, ünlü sanatçı Haluk Levent’in Star TV’de yayınlanan programının canlı yayın konuğu oldu. Programda hayırseverlere yapılan çağrının ardından, kalan 692 bin lira da kısa sürede toplandı. 
KAYA: İYİ Kİ VARSINIZ 
Samet’in tedavisi için gerekli paranın tamamlandığını duyuran Belediye Başkanı Aytekin Kaya, “Talihsiz bir kaza sonucu kollarını kaybeden Samet Aktepe kardeşimizin protez kol tedavisi için gerekli 2 milyon 60 bin TL toplanmıştır. Yardım kampanyasının başladığı 9 aylık süre zarfında Samet’e umut olan tüm hayırseverlere ve dün akşam ki güzel programla kampanyayı sonuçlandıran dertlilerin sesi, Türkiye’nin Haluk Abi’si, değerli sanatçımız Haluk Levent’e teşekkür ediyorum. Mübarek Cuma günü şu güzel haberi sizlere duyurmayı nasip eden Rabbime şükürler olsun. Samet’in yeniden hayata dokunmasına vesile olan tüm isimsiz kahramanlar iyi ki varsınız. Allah hepinizden razı olsun. Süreçle ilgili detaylı bilgilendirme ve ayrıntılı açıklamayı ayrıca yapacağız” ifadelerini kullandı.