AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ile, Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz’ü ve Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ziyaret etti. Milletvekili Savaş, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada Koçarlı halkına çifte müjdeyi verdi.

Koçarlı’da yapılması planlanan Entegre Devlet Hastanesi ihalesinin bu yıl içerisinde gerçekleştirileceğini duyuran Savaş ”Bu yıl içerisinde gerekli çalışmaların tamamlanmasıyla, ilk etapta proje ihalesine ardından da yapım ihalesine çıkılması planlanmaktadır. İlçemizin ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir sağlık yatırımını hemşerilerimizin hizmetine sunacak olmanın memnuniyetini yaşıyoruz. Koçarlı ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” Dedi.

“TRAFİĞE AÇILACAK”

Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile yaptığı görüşme sonrası ilçede devam eden yol çalışmalarına dair değerlendirmede bulunan Mustafa Savaş, “Çakırbeyli ile İncirliova kavşağına kadar olan kısmın bu yıl içerisinde bitirilerek trafiğe açılması ve Koçarlı girişinden Büyükdere çıkışına kadar olan kısımda çalışmaların yapılarak standarttın yükseltilmesi adına görüşme gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun.” İfadelerini kullandı.