Aydın’ın 15 ilçesinde 6 Haziran Pazar günü muhtarlık seçimi yapılacak. Bunlardan biri de Didim ilçesinin Denizköy Mahalle Muhtarlığı seçimi.

Bin 200’den fazla kişinin yaşadığı, 730 seçmenin bulunduğu mahallede, 4 aday muhtarlık seçiminde yarışacak.

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Ağustos 2019’da hayatını kaybeden DenizKöy Mahallesi Muhtarı Adil Karhan’ın yeğeni Bünyamin Karhan (35), seçime katılan 4 adaydan biri.

Didim’de Otel işletmeciliği ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Bünyamin Karhan, genç aday olarak öne çıkıyor.

“AMCAMIN YARIM KALAN İŞLERİNİ TAMAMLAYACAĞIM”

Vefat eden muhtar Adil Karhan’ın mahallelilere bazı sözler verdiğini hatırlatan Bünyamin Karhan, şimdi bu işleri tamamlamak için harekete geçti.

Pazar günü yapılacak seçimde muhtar seçilmesi halinde çalışmalarına hız vereceğini söyleyen Karhan, “Amcam Denizköy mahallemize taziye evi yapacaktı. Ayrıca bir sağlık evi yapacaktı, bu işler yarım kalmıştı. Denizköy Mahallesinin iki ana caddesinde düzenleme yapılması gerekiyordu. Geçen hafta belediye başkanımızdan rica ettim, sağ olsun beni kırmadı, bu düzenleme yapıldı. Şimdi sağlık evi ile taziye evi projemiz var. İlgili kurumlarla iletişim halindeyiz. Muhtarlığa seçilirsem daha aktif bir şekilde çalışıp, amcamın yarım kalan vaatlerini hızla hayata geçirmeye gayret edeceğim” dedi.