Video paylaşım sitesi Youtube başta olmak Google hizmetlerinde erişim sorunu yaşanıyor. Video paylaşım sitesi Youtube ve Gmail sayfasına ulaşılamıyor. Pek çok kullanıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yotube'a ulaşamadıklarını dile getiriyor. Yaşanan sorunun kaynağını merak eden internet kullanıcıları, Yotube'dan açıklama bekliyor. Peki, Gmail, Youtube neden açılmıyor, çöktü mü? Something went wrong hatası ne demek? soruları yanıt ararken henüz resmi açıklama yapılmadı..

Dünyaca ünlü video paylaşım sitesi YouTube ve Gmail'da erişim sorunu yaşanıyor. Youtube'a erişim sağlamaya çalışan kullanıcılar, "Something went wrong" ifadesiyle karşılaşıyor. Google'ın en popüler hizmetlerinden biri olan Gmail'da da benzer bir sorun yaşanıyor.

Video paylaşım sitesi Youtube sayfasına ulaşılamıyor. Pek çok kullanıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yotube'da hata yaşadıklarını dile getiriyor. Global bir sorun yaşayan Youtube'dan henüz resmî bir açıklama gelmedi.

YouTube, Gmail, Google Drive ve diğer Google servislerinin tümünde erişim problemi yaşanıyor. Yaşanan sorun hakkında henüz bir açıklama yapılmazken, detaylar bilgi geldikçe haberimizde olacak.

SOMETHİNG WENT WRONG HATASI NE DEMEK?

"Something went wrong" hatası Youtube'da herhangi bir sorun ile karşılaşıldığında verilen "bir şeyler yanlış gitti" hatası olarak veriliyor.