Nazilli’de hayırseverler aralarında topladıkları parayla ilçedeki devlet hastanesine 7 yüksek akımlı oksijen cihazı ve 1 ventilatör özelliği olan toplamda 8 adet cihaz bağışladı.

Koronavirüs ile mücadeleye katkıda bulunmak isteyen hayırseverler, Nazilli Devlet Hastanesi’ne salgına yakalananların tedavisinde kullanılmak üzere 7 adet yüksek akımlı oksijen cihazı ve 1 adet ventilatör cihazı bağışladı.

Nazillili hayırsever iş insanları, “Salgının başladığı ilk günden bu yana büyük bir gayret ve fedakarlıkla çalışmalarını sürdüren sağlık çalışanlarımıza canı gönülden teşekkürlerimizi iletiyoruz. Hastanemizin ihtiyacı doğrultusunda bu cihazın bağışını gerçekleştirdik. Bizler de sağlık çalışanlarımıza maske, mesafe, hijyen kurallarına ve alınan her önleme uyarak destek olmalıyız ”ifadelerini kullandı.

 Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Engin Tetik ise, “Bu mücadelenin yürütülmesinde yaptıkları bağışlarla her zaman destek olan değerli Nazillili hayırsever iş insanlarına hastaneye kazandırdıkları cihazlar ve salgının yayılımını durdurmak için duyarlılık gösteren, kurallara uyan tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.