Objektif Araştırma Şirketi’nin yaptığı araştırmada oyunu artırdığı tespit edilen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Avrasya Araştırma’nın sonuçlarında da zirveye yerleşti.

Avrasya Araştırma Türkiye’de ilk kez yaptığı 2020 Seçim Simülasyonunu açıkladı. Arama motorları, sosyal medya siteleri ve haber sitelerinin taranması sonucu elde edilen veriler ile son 1 yılda yapılan 22 güvenilir anketin verilerinin baz alındığı araştırmada, partilerin 30 büyükşehir, büyükşehirlerdeki ilçe belediyeleri ile Türkiye geneli oy oranları belirlendi.

Geçtiğimiz günlerde Objektif Araştırma Şirketi’nin yaptığı araştırmada da oyunu rekor seviyede arttırdığı ortaya çıkan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Avrasya Araştırma’nın sonuçlarında da zirveye yerleşti.

Koronavirüs salgını nedeniyle büyük bir seferberlik hamlesi başlatan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun oy oranındaki yükseliş, pandemi döneminde devam eden hizmet ve yatırımlar ile sosyal çalışmaların yansıması olarak değerlendirildi.

31 Mart 2019 seçimlerinde yüzde 53,94 oy alan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ‘Bugün yerel seçim olsa’ oy oranının yüzde 59,2 olduğu tespit edildi.