AK Parti İl Aydın Kadın ve Gençlik Kolları, salgın sürecinde sağlık çalışanlarına destek amacıyla hazırladıkları paketleri dağıttı.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Duygu Göğde, “İçinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte, cansiperane ülkesi ve milleti için çalışan sağlık çalışanlarımıza yanlarında olduğumuzu hissettirmek, minnet ve şükranlarımızı sunmak için paketlerimizi hazırladık. AK Parti Aydın Kadın ve Gençlik Kolları olarak hazırladığımız paketleri Atatürk Devlet Hastanesi, Aydın Devlet Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Çine Devlet Hastanesi‘nde çalışan tüm personelimize taktim ettik.  Diğer ilçelerimizdeki bu sürecin kahramanları sağlık çalışanlarımıza da ikramlarımızı takdim etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ali Demir ise, “Sürecin kahramanlarının yaptıkları fedakarlıkları, özverili çalışmaları görüyoruz, gördükçe milletçe gururlanıyoruz. Kahramanlarımıza ne yapsak az, bir nebze de yanlarında olabildiysek ne mutlu bize” diye konuştu.