Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, üniversite eğitimlerini sürdürmek üzere Aydın’a gelen tüm öğrencilere “Hoş geldiniz” dedi.

Başkan Çerçioğlu, “Yeni eğitim-öğretim yılında şehrimize gelen tüm öğrencilerimize hoş geldiniz diyorum. Aydın, gençlerimizin enerjisiyle her zaman daha da güzelleşiyor. Büyükşehir Belediyesi olarak öğrencilerimizin ulaşım işlemlerini kolaylaştırmak için kampüslerimizde stantlarımızı kurduk. AYKART başvuruları ve bakiye yükleme işlemleri stantlarımızın yanı sıra, cep telefonlarında AYKART uygulamasından da gerçekleştirilebiliyor” ifadelerini kullandı.

Genç Sağlık Sendikası Aydın Şubesinden Ankara çıkarması
Genç Sağlık Sendikası Aydın Şubesinden Ankara çıkarması
İçeriği Görüntüle

AYKART ile bakiye yükleme, hat hareket saatleri ve araç takibi gibi tüm işlemler iOS ve Android uygulamaları üzerinden yapılabiliyor.