Aydın Yönetici, Sanayici ve İş Adamlar Derneği’nde (AY-SİAD) 3’üncü Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Mustafa Tacir, yeniden seçildi.

AY-SİAD 3. Olağan Genel Kurulu Aydın’da bir otelde gerçekleştirildi. Düzenlenen iftar programı sonrasında gerçekleştirilen genel kurulda yapılan oylamada mevcut Başkan Mustafa Tacir, yeniden seçildi.

Derneğin Kurucu Başkanı Özen Gündüz’ün görevlerinden istifa etmesi sonrasında göreve getirilen Tacir’in tek aday olduğu kongrede, Divan Başkanlığını Veli Tiryaki, yardımcılığını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, katip üyeliğini ise Faruk Özkan yaptı.

Liste şeklinde gidilen genel kurulda Tacir başkanlığındaki yönetim kurulu yeniden göreve seçildi.

Kongrede yönetim kurulu denetim ve faaliyet raporları ile tahmini bütçe oylandı ve kabul edildi. Genel kurulda ayrıca dernekte emeği geçenlere plaket takdim edildi.

“PROJELERLE KARŞINIZA ÇIKACAĞIZ”

Seçim sonrası konuşan Tacir, “Bana ve yönetim kurulu üyelerine gösterdiğiniz güven ve destekten dolayı çok teşekkür ederim. Yeni dönemde sizlerle daha sık beraber olmak ve camiamızın sorun ve problemlerinin ilgili mercilere iletilmesinde derneğimizin daha aktif olmasına çaba göstereceğiz Derneğimizin kuruluş amaçlarından en önemli unsuru olan ekonomik ve sosyal dayanışmayı gerçekleştirmek en önemli önceliğimiz olacaktır. Sizlerle daha sık bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmak ve yol haritamızı çizmek istiyoruz. Önümüzdeki süreçte gerek üniversitede, gerekse bakanlığımız bünyesinde sizlerle ilgili yürüteceğimiz projelerde karşınıza çıkmayı hedefliyoruz. Birlik içinde güçlü yarınlara” dedi.

“HER TÜRLÜ DESTEĞE AÇIĞIZ”

Toplantıda konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Derneğimiz doğdu, emeklemeye başladı, yürüdü, şimdi koşacağı zaman. Kurumlarda kurumsal kimlik her şeyden daha önemlidir. Kişiler gelir geçer. Hayatta vazgeçilmez hiçbir birey ve unsur yoktur. Cenabı Allah yaşamın düzenini zaten vazgeçilmezlikten arındırarak tesis etmiş. O nedenle hepimiz her nefsin ölümü tadacağı gibi kurumların başında, yönetiminde, kurullarında, komisyonlarında almış olduğumuz görevleri de bir gün bırakacağız. Allah güzel anılar bırakmayı nasip etsin herkese. Alnının akıyla oraları bırakırken, oralarda hoş bir seda bırakmayı nasip etsin inşallah. Derneğimizin çalışmalarını çok önemsiyorum. Oda başkanı sıfatıyla derneğimizin her türlü faaliyetine, fiziksel, ekonomik, iktisadi, manevi ve lobi anlamında akla gelmeyen başka her anlamda da her türlü destek sonuna kadar açıktır. Allah genel kurulumuzu hayırlı uğurlu etsin. Seçilen arkadaşlara ağız tadıyla ve huzurla görev yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.