Ağzı olanın konuştuğu, fikirlerle zikirlerin çatıştığı bir Türkiye gündemi…

Son günlerde Ecrin bebek katliamıyla tekrar alevlenen, var olan vicdanları sarsan, halkın tabiriyle adına ‘sübyancılık’ denilen pedofili gerçeği...

Konuşmanın zamanı şimdi.

‘Nasıl oldu da bu duruma düştük?’ demesin kimse.

Savaşlarla oynayamadıkları kimyamızla, milletin kilitlendiği dizilerle göstere göstere oynanmadı mı sizce? Aklıma geldikçe çıldırıyorum; Behlül ve Bihter’in yasak aşkı gibi ensest ilişkiler normal gösterilmedi mi Aşk-ı Memnu dizisinde?

Muhteşem Yüzyıl’a  ne dersiniz?

Gecesini gündüzünü at üstünde sefer yollarında geçiren Osmanlı padişahlarının ömrünü, sarayda kadınlarla geçirtirken izlenme rekorları kırmadı mı sizce?

Boşanma oranları ve yasak ilişkiler tavan yapmıyor mu ülkemizde şu devirde?

Peki bu hale nasıl geldik ya da getirildik?

Türk’ün aile bütünlüğüne nasıl kurşun sıktık kendi elimizle?

Kime sorsanız şimdi sütten çıkmış ak kaşık.

Öyle yağma yok kardeşim.

Sosyal medyada fırtınalar koparan sanatçı ve halkçı kardeşlere sesleniyorum; bölüm başı on binlerce lira ücret aldığınız istismar dizilerinde neden rol aldınız?

Abdullah Şevki gibi sözde yazar bozuntuları yazdığınız kitabın hikayesini yaşayıp da mı yazdınız?

Kitabı yayınlayan Alaattin Topçu yayına aldığınız kitap üzerinde hiç mi inceleme yapmadınız?

Sözde, ‘halk için yaşıyorum’ deyip de Hakkın emirlerini görmezden gelenler, günümüzün en önemli silahı sosyal medyada at koşturup açın halinden anlamayan sözde yiğitler; size sesleniyorum, dinleyin!

İsrail mikrofonunu fırlatan, müslüman çocuklar için milyonlarca dolar bağışlayıp katliamı en şiddetli şekilde kınayan  hristiyan Ronaldo’nun yaptığını yapamayan, lafla peynir gemisi yürüten on binlerce liralık iftar sofralarında iftar açan zenginler.

Giysileri kirli diye minibüs koltuğuna oturtulmayan Muhammed’lere, sokaklarda sabahlayan binlerce kimsesize, anasının doğurup sokağa bıraktığı günahsız sabilere, sahip çıkamadığımız çocuklara cinsel istismarda bulunup sonrasında hapislerde beslediğimiz şerefsizleri dar ağacında ibret olsun diye sallandırmadığımız sürece, insanlığımızı hep beraber bir kez daha gözden geçirmeliyiz bence!