Doğum fotoğrafçısı Esma Nağışkaya ile Reklamcı Ozan Nağışkaya çiftinin minik kızları Tanemsu 1 yaşına ‘merhaba’ dedi. Tanemsu için hazırlanan birinci yaş günü kutlaması oldukça renkli geçti.

Gaziantep’in yöresel ürünlerini en doğal ve katkısız bir şekilde Aydın halkının hizmetine sunmakta ve Cafe conseptiyle de çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapan 09 Antep Dünyasında düzenlenen ve Gözde Tasarım tarafından da organize edilen 'Tatliş Domates' konseptli doğum günü partisine genç çiftin ailesinin yanı sıra yakın dost ve arkadaşları da katıldı.

Minik Tanemsu partide, kendisi için özel hazırlanan ‘Tanemsu’ yazılı, domates şekilli 1. Yaş pastasının mumlarını babası ve annesi eşliğinde üfledi. Anneannesinin hazırlamış olduğu Domates kostümünü giyen Tanemsu oldukça ilgi çekti. Keyfi bir hayli yerinde olan Tanemsu, etrafa gülücükler saçarken, davetliler hazırlanan ikramları afiyetle yedi.

Esma ve Ozan Nağışkaya çifti çok mutlu olduklarını dile getirirken “minik kızımız Tanemsu’ nun 1. Yaş gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm sevenlerimize çok teşekkür ediyoruz “dediler

Bizlerde Aydın Kulis haber sitesi olarak minik Tanemsu’ nun 1. Yaş gününü kutlar ailesiyle birlikte sağlıklı ve uzun ömürlü hayat dileriz.