Aydın'da soğuk kış gününde ortaya çıkan manzara yürekleri sızlattı. Yoksulluk nedeniyle evlerinde yakacak odun, yiyecek yemek bulamayan ailenin dramı, fotoğraf karesine yansıdı. Ailenin yardımına Aymelek Derneği koştu. 

Aydın'da yaşayan ancak mağdur olmamaları için isimleri açıklanmayan ailenin dramı, 3 çocuğun yer aldığı fotoğraf karesinde apaçık ortaya çıktı. Sobasız ve mobilyasız evde, battaniyeye sarılı halde uyumak zorunda kalan çocukların hali, görenlerin yüreğini sızlattı. Ailenin imdadına, Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Ferdi Güneş koştu. Çocuklar hastanede tedavi edilirken, aileye giyecek ve erzak yardımı yapıldı.

Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş, "Sağ ol, var ol! Bu aileyi bildirdiğimiz Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Sayın Ferdi Güneş, bizzat giderek bu yavruların tedavisini üstlendi. Gereken yapıldı. Kömür ve erzak yardımı tarafımızdan yapıldı. Ne mutlu mevki ve makamını halka layıkıyla hizmet etmek için yapanlara. Çok sağ ol oğlum. Allah sayılarınızı artırsın" dedi.