A Milli Futbol Takımı, Letonya ile yapacağı 2022 FİFA Dünya Kupası elemeleri G Grubu üçüncü maçıyla tarihinde 589.kez sahaya çıkacak. Karadağ, Norveç, Hollanda, Letonya ve Cebelitarık ile G Grubunda yer alan milliler 2 maçta topladığı 6 puanla grubunda liderlik koltuğunda bulunuyor. 

Son dönemde aldığı başarılı sonuçlarla yeniden yükselişe geçen A Milli takımın bu akşam oynayacağı Letonya karşısında olacak. 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu’nda mücadele eden A Milliler ilk iki maçından galibiyetle ayrılmayı başardı. Grupta önce Hollanda’yı 4-2 ardından deplasmanda İsveç’i 3- 0’la geçen kırmızı-beyazlılarda moraller yerinde. 

GRUPTA PUAN DURUMU

1. Türkiye 6 Puan

2. Karadağ 6 Puan 

3. Hollanda 3 Puan 

4. Norveç 3 Puan

5. Letonya 0 Puan

6. Cebelitarık 0 Puan 

MUHTEMEL 11’LER

Türkiye: Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz. 

Letonya: Ozols, Fjodorovs, Cernomordijs, Tarasovs, Jurkovskis, Zjuzins, Tobers, Kamess, İkaunieks, Ciganiks, Uldrisis

MAÇ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

A Milli Futbol Takımımız’ın  2022 FİFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu üçüncü maçında bu akşam Letonya ile karşılaşacak. Saat 21.45’te başlayacak olan futbol şöleni TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak seyirci ile buluşacak.