Aydın Beşiktaşlılar Derneği, yeni hizmet binasına taşındı. Dernek binası, çok sayıda taraftarın katıldığı törenle açıldı.

Aydın Beşiktaşlılar Derneği, Efeler'deki Cumhuriyet Mahallesi 1953 Sokak'ta yer alan yeni hizmet binasına taşındı. Tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından, bina saat 19.03'te düzenlenen törenle açıldı. Törene Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik ve Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın'ın yanı sıra çok sayıda taraftar katıldı.

Törende konuşan Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taşkın Cerit, "Aydın Beşiktaşlılar Derneği'nin uzun süredir beklediği yeni binaya taşınma çabası, nihayet sonuca ulaştı. Uzun bir süreç oldu çünkü en iyisinin olmasına çaba gösterdik. Hala eksiklerinin olduğunu biliyoruz ama ligler de başlayınca, arkadaşlarımız 'bu işi taçlandıralım' dediler. Hoşgeldiniz. Kurulduğumuzdan bu yana aynı dernek merkezini kullanıyorduk. O bina bize çok iyi hizmet etti. Son 3 yıldır taşınması planlanıyordu. İnşallah burası yeni buluşma mekanımız olur.. Buradan en iyi şekilde faydalanmaya çalışacağız. Maçlar öncesinde ve sonrasında burada buluşabiliriz. Toplantılarımızı burada yapacağız" dedi.

Cerit'in ardından söz alan Aydın Kartalları Spor Kulübü Başkanı Kadir Kavruk da "Aylardır süren bir birlikteliğimiz var burada. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Umarım güzel olmuştur, beğenirsiniz. Hem kulüp olarak hem dernek olarak binamızı hizmete açıyoruz. Herkesin ayağıan sağlık. Güzel günler bizi bekliyor diye umuyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından dernek binasının tadilatına destek verenlere kartal motifli plaket takdim edildi. Hizmet binası konuşmaların ve plaket takdiminin ardından kurdele kesilerek açılırken, taraftarlar marşlar ve meşalelerle büyük coşku yaşadı.