Takımdan ayrılması beklenen ilk isim Saracchi. Hatayspor maçında kötü bir performans ortaya koyan oyuncu sezon boyunca istenilen performansı bir türlü veremedi. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Şener Özbayraklı için de karar verildi. Maçlara yedek başlayan Özbayraklı ile yeni sözleşme imzalanmayacak. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek bir diğer isim Emre Taşdemir. Genç oyuncu yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklenen performansı veremedi. Oyuncu sezon sonu takıma veda edecek. 
KİRALIKLAR GERİ DÖNECEK
Galatasaray kiralık oyuncularından da beklediği katkıyı alamadı. Sezon sonuna kadar kiralanan Halil Dervişoğlu, Brentford’a geri dönecek. Sezon başı Stoke City’den satın alma opsiyonuyla takıma katılan Etabo’yla da yollar kesin olarak ayrılacak. 
ARDA TURAN VE FEGHOULİ 
Sarı – kırmızılı ekipte en çok kazananlardan olan Feghouli için gelen teklifler değerlendirilecek. Yönetim, iyi bir teklif gelmesi halinde Cezayirli oyuncunun takımdan ayrılmasına izin verecek. Arda Turan konusunda da teknik heyet kararını vermedi. Sözleşmesinin 1 yıl daha uzamasına 3 maç kalan Turan, sezonun geri kalanında 3 maça daha ilk 11 çıkarsa sözleşmesi bir yıl daha uzayacak. 
TERİM KONUSU BELİRSİZ
Galatasaray’ın başında bu sezon bir iyi bir kötü performans sergileyen Fatih Terim konusunda ise yönetimde kararsızlık sürüyor. Başarılı teknik adamla yolların ayrılmasını isteyen de var buna karşı çıkan da. Terim konusunda karar sezon sonu verilecek.