Bu sokaklardan biri sürekli olarak şikayet alan Adliye yolu yolarak bilinen Koza Sokak.

Kemalpaşa Mahallesi Vergi Dairesi yanından başlatılan yol yapım çalışmalarında kısa sürede Vergi Dairesi ile Adliye Sarayı arasında kalan tüm sokaklara giren Söke Belediyesi ekipleri, Koza Sokağı yepyeni parke taşı döşemesiyle buluşturdu. Ekipler çalışmalarını Karaefe ve Alpay Sokaklar'da yoğunlaştırdı.

Çeltikçi Semt Evi’nin üzerinden geçen Karaefe Sokak’ta parke döşemesi yapılırken; Semt Evi’nin yan sokağı olan Alpay Sokak’ta ise kangren olmuş bir sorun çözüme kavuşturuluyor. Kot farkından dolayı özellikle yağışlı havalarda büyük sorun yaşanan bölge artık rahat bir nefes alacak. Yapılacak doğul ve altyapı çalışmasının ardından Karaefe Sokak ile Milli Egemenlik Caddesi arasında kalan Alpay Sokak da yepyeni parke taşı döşemesine kavuşacak.

Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli yol yapım çalışması olan alanları yerinde incelerken, yapılan çalışmalar ile ilgili Söke Belediyesi Şantiye Şefi Muammer Tosun’dan da bilgiler aldı. Yerli, “yol yapım çalışmalarının yanında bölge halkını ilgilendiren önemli sorunların da çözüme kavuşturuluyor olması çok önemli” dedi.