Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, yaşanan karalama kampanyası nedeniyle zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Kamuoyunun faydası dışındaki fikirlerin gündemi meşkul ettiğini belirten İnal, "şaşkınlıkla seyrediyorum, seçilmiş mevcut başkanı karalayarak nereye varmak istiyorlar anlamış değilim", dedi.

Zeki İnal yaptığı açıklamada;

"Başarılı bir karalama kampanyası ile karşı karşıyayız. Karacasu’nun faydasına fikirlere kafa yormasını beklediğimiz kişilerin saçma sapan şeylerle kamuoyunu meşgul etmelerini şaşkınlıkla seyrediyorum. 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin geride kalmasına karşın hala hazmedemeyen güruhun Karacasu’ya nasıl katkı sağlayabiliriz diye kafa kafaya vermesi gerekirken seçilmiş mevcut başkanı karalayarak nereye varmak istediğini anlamış değilim. Düne kadar kanaldan farksız olan çöplük ve kurbağa yuvası havuzun temizlenip hijyen açısından sağlık standartlarına taşınması kısa bir sürede gerçekleşti. Temizlenen havuz vatandaşın kullanımına ücretsiz olarak açıldı. Kısa bir süre sonra ailelerin de talepleri doğrultusunda ücretlendirildi. Yaşanan hadiseleri şaşkınlıkla seyrediyorum.

Değerli Karacasulu hemşehrilerim yapılmak istenen karalama kampanyasını basın kanadı ile yürüten bu oyunu görecektir. Karacasu’nun faydasına işler düşüneceklerine bu tür şeylerle kamu oyunu meşgul edenlere cevabımızı yine hizmetlerimizle vereceğiz kimsenin şüphesi olmasın".