Memleket Partisi Aydın İl Yönetimi ve İlçe Başkanları, basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda buluştu.

Yenipazarlı, “Memleket Partisi bir ihtiyaçtan doğmuştur. Toplumumuzun bu kadar çok ayrıştırıldığı bir yerde, her gün yeni bir tartışmanın yaşandığı bir ülkede, kardeşliğimizin pekiştirilmesi, toplum içindeki ayrıştırmaların bütünleştirilmesi, halkımızın kardeşçe yaşamasını sağlamak amacıyla Memleket Partisi kurulmuştur” dedi.

“100 YILLIK CUMHURİYET TARİHİNDE İLK OLACAK”

Aydın’daki örgütlenme çalışmaları ile ilgili bilgi veren İl Başkanı Yenipazarlı, şu ifadeleri kullandı:

“18 Mayıs’ta Genel Merkezimizin açılmasıyla birlikte, mazbatalarımızı aldıktan sonra, Aydın’da örgütlenme çalışmalarına başladık. Şu anda 9 ilçe başkanı yanımda, toplam 11 ilçe başkanı Aydın ilinde örgütlenmek üzere görevlendirilmiştir. Arkadaşlarım çalışmalarını tamamlamış, önümüzdeki hafta il ve ilçe seçim kurullarına kuruluşlarını vererek çalışmaya nokta koyacağız. Temmuz aydında kongrelerimizi yapacağız. 100 yıllık Türkiye Cumhuriyeti tarihinde, ilk defa bir siyasi parti örgütlenmesini tamamlamış ve kurultayını yapmış olacak. Halkımızın bize güveninden dolayı teşekkür ediyoruz.”

“CHP’NİN DÜŞMANI DEĞİLİZ”

“Aydın’da yönetimlerin her kademesine, her seçimde talip olduğumuzu belirtmek istiyorum” diyen Yenipazarlı, CHP ile kavga halinde olmayacaklarını vurguladı. Yenipazarlı, “Memleket Partisi hiçbir siyasi partinin, özellikle de CHP’nin düşmanı değiliz. CHP’deki arkadaşlarımızın hasmı ya da düşmanı değiliz. Bir gün yüz yüze bakacağımızı, elimizi sıkacağımızı unutmamamız gerekir” dedi.

“FATİH ATAY’LA GÖRÜŞMEMİZ OLMADI”

Bir soru üzerine Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay’ın Memleket Partisi’ne geçeceği iddialarını kesin bir dille yalanlayan Cavit Yenipazarlı, şu ifadeleri kullandı:

“Efeler Belediye Başkanımız Sayın Fatih Atay’la asla ve asla, kesinlikle bir görüşmem olmamıştır. Böyle bir talebim olmamıştır. Böyle bir önerim yoktur. Ondan da bana böyle bir öneri ve talep gelmemiştir. Bunu bilmenizi istiyorum. Önce örgütlenmemizi tamamlamamız gerekiyor. Daha sonra transfer olmak isteyen belediye başkanlarımız ya da yöneticilerimiz olursa hayır demeyiz. Tabi ki, birçok belediye başkanımızın saflarımızda mücadele etmesini isteriz.”

Memleket Partisi Aydın İl Yönetimi şu isimlerden oluştu:

MEMLEKET PARTİSİ AYDIN KURUCU İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Cavit Yenipazarlı (Başkan), Mustafa Yılmaz (Başkan Yardımcısı), Fulya Filiz (Başkan Yardımcısı), Habibe Gürer (il Sekreteri), Suat Soner (il Saymanı), Mehmet Ali Işık (il Eğitim Sekreteri), Duygu Çiloğlu (Gençlik Politikalarından Sorumlu), Zerrin Acar (Kadın Politikalarından Sorumlu), Remziye Özbek (Kadın Politikalarından Sorumlu), Mustafa Özdemir (Tarımdan Sorumlu), Hayriye Dalfidan (Basından Sorumlu), Mutlu Cantaş (STK Meslek Odaları ve Sendikalardan Sorumlu), İhsan Sağır (Hukuk İşlerinden Sorumlu), Gamze Görcelioğlu ( Çevre ve Doğa Politikalarından Sorumlu), Dilek Bolpaça, Abdullah Kaçar, Ramazan Kamacı, İlknur Şentürk, Rauf Yumruk, Hatice Gümüştaş, Gökhan Gültekin, Mustafa Güneri, Hasan Toker, Ahmet Ören ve Erdal Berk