AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki sözleri nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’a sert sözlerle yüklendi. Yavuz, “Haddinizi bilin haddinizi, haddinizi bilmezseniz patlatırlar ensenizi” dedi.

AK Parti’li Yavuz şöyle konuştu:

‘‘Bu ülkenin Cumhurbaşkanına hadsiz diyerek kimse hadsizlik yapamaz. Hele hele ölüm ile kimse tehdit edemez. Haddinizi bilin haddinizi, haddinizi bilmezseniz patlatırlar ensenizi. Darbecilerin, terör sevicilerin buluşma noktası haline gelen CHP’nin Halk Tv’sinde biri ayyaş bir diğeri darbukatör iki şarlatan çıkacak, bu ülkenin cumhurbaşkanına hakaret edecek, bununla yetinmeyip birde ölümle tehtit edecekler. Kimse de bunlara durun siz ne diyorsunuz demeyecek öyle mi?

Cumhurbaşkanımız ve partimizin genel başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan aldığı devrim niteliğindeki kararlar ve birçok alanda hayata geçirdiği reformlar ile bu memleketinin kaderini değiştirdi. Dışa bağımlı olarak hareket eden, ekonominin dip yaptığı, borç içerisinde yüzen, milletin işsizlikten kırıldığı, dizlerinin üzerine çökerek karanlığa gömülmüş bir ülkeyi yeniden ayağa kaldırarak güçlenmesini gelişmesini sağlamıştır.

Şu an ülkemiz dünya sıralamasında güçlü ekonomiye sahip olan ülkeler arasında söz sahibi ise bu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, lideri olduğu AK Parti’nin ve gerçek vatanseverlerin sayesindedir.

Ülkemize karşı yapılan her türlü alçaklığa, hainliğe, saldırılara karşı alınan önlemler ve dik duruş ile bizlerin birliği, beraberliği sağlanmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sadece ülkemizin değil, tüm dünya mazlumlarının umudu olmuştur.

Böyle bir lidere hiçbir kimse küstahça ifadeler kullanamaz. Bu ülkenin ekmeğini yiyen, sözde sanatçılara en güzel cevabı yine bu millet verecektir. Bu iki şarlatanı ve kendilerine bu küstahça ifadeler kullanmalarında zemin oluşturan sözde gazeteci Uğur Dündar’ı esefle kınıyor ve kullandıkları ifadeleri aynen kendilerine iade ediyorum.”