AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'lilere yönelik küfürlü paylaşımlarda bulunan CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'in derhal partiden ihraç edilmesi gerektiğini söyledi.

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'lilere yönelik küfürlü paylaşımlarına, AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz, sert tepki gösterdi.
CHP Genel Merkezini göreve davet eden Yavuz, ‘‘CHP Aydın Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'i, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımları ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki siyasal eleştiriyle ilgisiz, utanç verici ifadelerini, fütursuz söylemlerini esefle kınıyorum. Söz konusu kişi derhal partisinden ihraç edilmeli ve tüm kamuoyu önünde özür dilenmelidir. Başta CHP Yüksek Disiplin Kurulunu ve CHP Aydın il Yönetimini göreve davet ediyor, bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum’’ ifadelerini kullandı.