Umurlu’da geleneksel hale getirilmesi planlanan ‘Çocuk Şenliği’nin ilki gerçekleştirildi. Çocukların çeşitli gösteriler düzenlediği şenlikte vatandaşlar doyasıya eğlendi. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Güzel ilçemizin Mustafa Kemal Atatürk sevdalısı, aydınlık yüzlü çocukları için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Umurlu'da geleneksel hale dönüştürülmesi planlanan Çocuk Şenliği düzenledi. Efeler'deki çeşitli okullardan öğrencilerin katılımıyla gösterilen düzenlendiği şenlikte, vatandaşlar  doyasıya eğlendi.

“MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SEVDALISI, AYDINLIK YÜZLÜ ÇOCUKLAR İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ"

Umurlu halkına hitap eden Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, "Efeler Belediyesi olarak ilkini gerçekleştirdiğimiz ve her yıl geleneksel hale dönüştüreceğimiz Çocuk Şenliği'mize hepiniz hoş geldiniz. En güzel geleceği çocuklarımıza armağan edeceğiz. Mutlu yarınlara daha emin adımlarla ilerlerken, bu güzel ilçemizin çocuklarına ve masum düşlerine sahip çıkacak; güzel ilçemizin Mustafa Kemal Atatürk sevdalısı, aydınlık yüzlü çocukları için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Seçim sürecinde verdiği tüm sözleri yerine getirmek için canla başla çalışacağını vurgulayan Başkan Atay, “Umurlu'da ve tüm Efeler'de güzel işlere imza atmak için başkanlık görevine talip oldum. Sizlerin güçlü desteğiyle bu hizmet görevini üstlendim. Umurlu ve Efeler'i hep birlikte yönetecek, şehrimizi bir marka şehir haline hep birlikte getireceğiz" dedi.

Şenlik sonunda çocukları tek tek tebrik eden Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, gösteride yer alan çocuklara oyuncak hediye etti.