Cumhur ittifakının kararıyla Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adaylığından çekilen MHP’li Ümmet Akın, sessizliğini bozdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Akın, kendisini eleştirenlere de sert bir dille yanıt verdi.

Akın, “Benim adaylığımın geri çekilmesi üzerine sosyal medyada ‘Aydın’da su bir dönem daha ücretli olacak’ diye gülücüklü paylaşım yaparak halkın ıstırapları ile dalga geçenler 31 Mart günü halkın şamarını yemeye mahkum olacaklardır” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adaylığından çekilen MHP’li Ümmet Akın sessizliğini bozarak konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Akın, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın takdirlerinin vatan ve milletin menfaatleri için olduğunu bilir ve benim şahsım için de verdikleri bu kararı saygı ve sadakatle karşıladığımı kamuoyuna arz ederim. Halkımıza vaat ettiğimiz 5 yıldızlı kenti yaratmak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

“HALKIN ŞAMARINI YEMEYE MAHKUM OLACAKLAR”

Adaylığının çekilmesinin ardından kendisini eleştirenlere karşı da bir açıklama yapan Akın, “Benim adaylığımın geri çekilmesi üzerine sosyal medyada ‘Aydın’da su bir dönem daha ücretli olacak’ diye gülücüklü paylaşım yaparak halkın ıstırapları ile dalga geçenler 31 Mart günü halkın şamarını yemeye mahkum olacaklardır” ifadelerini kullandı.