AK Parti Söke Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Makaraç, bugün akşam saatlerinde Cumhur İttifakı’nın Söke'deki adayının kamuoyuna yansıması üzerine basın açıklaması yaptı.   

Söke'de Cumhur İttifakı adayı olarak MHP'li bir adayla yola devam edilmesinin yankıları sürerken, AK Parti Söke Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Marakaç'tan Cumhur ittifakına destek mesajı yayınlandı. 

AK Partili Makaraç açıklamasında: "Uzun zamandır bekleyişi içinde olduğumuz adaylık sürecinde sona gelinmiştir” diyen Makaraç, şunları kaydetti: “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Reisimizin ve Bilge Lider Devlet Bahçeli'nin yerel ittifak görüşmelerinin sonucu olarak Söke'nin yerel seçimlere MHP adayı ile yürümesi kararı çıkmıştır. Liderlerimizin kararlarını sorgulamadan, birlik ve beraberlik içinde, yılmadan, yorulmadan, iki parti bir yürek olacağız ve hep birlikte Söke’mizi şahlandıracağız. Aday adaylığım sürecinde bana destek olan, varlığı ile güç veren tüm dost ve yakınlarıma teşekkürü borç biliyor, tevazu, samimiyet ve gayret ile yerel ittifakın en büyük destekçilerinden biri olacağıma kamuoyu önünde söz veriyorum” dedi.