Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Nazilli'de yaptığı açıklamada, seçimleri kazanması halinde ilk yapacağı icraatı açıkladı. Savaş, "Su ücretlerini yüzde 50 indireceğiz. Bunun sözünü veriyoruz" dedi.

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve partililerle birlikte, STK temsilcileri ve muhtarlarla kahvaltıda buluştu. 

Toplantıda konuşan Savaş, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde yapacağı ilk icraatı açıkladı. Savaş, "Su ücretleri ile ilgili alacağımız kararı açıklamak istiyorum. Herkesin cebini yakan, su harcamaktan daha imtina eder hale geldik. Allah’ın suyunu bu kadar pahalı satmanın manası yok. Nisan ayında belediye meclisinde alacağımız ilk kararlardan biri, su cüretlerini yüzde 50 indireceğiz. 200 TL mi geliyor, 100 TL gelecek. Hem hane halkına hem esnafımıza bu indirimi yapacağız" dedi.

Aydın'daki değişim talebini gördüğünü ifade eden Savaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu seçimde hem Büyükşehir Belediyesini hem de 17 ilçeyi kazanacağız. İnşallah 17+1’i yapacağız. Cumhur İttifakı galip çıkacak. Hep birlikte bunun için çalışacağız. Cumhur İttifakına sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Cumhur İttifakına sahip çıkacağız. Davamıza sahip çıkacağız. Çünkü bu dava mazlumların yanında olma, milletin iktidar olma davasıdır. Bu dava demokrasiye dava çıkma davasıdır.

Biz bir yola çıktık, Aydın’ımızı daha iyi bir noktaya taşımak için. Daha iyi yönetmek, daha yaşanabilir bir Aydın için yola çıktı. Allah bizi mahçup etmesin.

Siyasi rakibimiz bir kadın, bir anne, bir eş. Siyasi rakibimizin bir kadın olduğunu asla unutmayacağız. Eleştirilerimizde saygıya dikkat edeceğiz. Eksikleri söyleyeceğiz, çünkü çok var. Hepsini tek tek anlatacağız. Daha kalkınmış bir Aydın için neler yapacağımızı anlatacağız.

Önümüzde 4.5 yıl seçimsiz bir dönem var. İktidarla birlikte yürümenin nimetlerini hem Aydın hem Nazilli hissedecek. Kapris yok, ego yok. Hizmet var, icraat var.

Bu kardeşiniz operasyon adamı, icraat adamı. Bir proje adamı, hizmet adamı olarak Aydın’ın kaybolan yıllarını telafi etme sözü veriyorum.

Kapım herkese açık olacak. 4-5 yılda bir otelde değil, her dakika odamda ağırlayacağım."