Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Aydın'a geldi. AK Parti İl Binası’nı ziyaret eden Selçuk,  “Şehrimizin ve ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasını sağlamak için, milletimizin refahını sağlamak için büyük bir özveri ile çalışacağız” dedi.

Selçuk’un açıklaması şöyle:

“İki bakanlığımız birleşti. Bakanlığımızın kapsama alanı genişledi. 100 günlük eylem planımızda olduğu gibi istihdamı teşvik programlarımız devam etmektedir. Bugün açılışını yapacağımız ASTİM Organize Sanayi Bölgesi, Sürekli Eğitim Merkezi gibi yerlerle istihdamı desteklemeyi hedefliyoruz. Şehrimizin ve ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasını sağlamak için, milletimizin refahını sağlamak için büyük bir özveri ile çalışacağız. Önümüzde engeller bulunmakta ancak biz ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacağız.

Ak parti bu milletin partisidir. Adaletin ve Kalkınmanın partisidir. Biliyorsunuz ki 1 sene önce milli istihdam seferberliği başlattık ve birçok vatandaşımız da bu sayede iş sahibi oldu. Partimizin başarısı milletimizin başarısıdır. Bu görevler bizlere emanettir. Türkiye’mizi 2023 hedeflerine taşıyacağız.”