TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’in AK Partililere ve kadınlara yönelik küfür içerikli sosyal medya paylaşımlarına çok sert tepki gösterdi. Mersin’in paylaşımları için suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Savaş, “Buna sokak ağzı bile diyemiyorum. Siyasi parti ayrımı yapmaksızın bütün kadınlarımızın bu şahıs hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulunacağına inanıyorum” dedi.

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’in AK Partililere ve kadınlara yönelik küfür içerikli sosyal medya paylaşımı Aydın’da tepki toplamaya devam ediyor.

Paylaşımı çok sert bir şekilde eleştiren TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Bu şahsın siyaseti zihninde yer alan dünyası kadar, ağzından çıkan ve gazetelere yansıyan bu hakaretleri de sahip olduğu kültür kadar. Bunlara sokak ağzı bile diyemiyorum çünkü oranın bile bir seviyesi olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

KADINLARI GÖREVE ÇAĞIRDI

Polat Bora mersin hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Savaş, şu ifadelere yer verdi:

“CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz. Bu şahsın siyaseti zihninde yer alan dünyası kadar, ağzından çıkan ve gazetelere yansıyan bu hakaretleri de sahip olduğu kültür kadar. Bunlara sokak ağzı bile diyemiyorum çünkü oranın bile bir seviyesi olduğuna inanıyorum. Hak ettiği en iyi cevabı Yüce Türk Adaleti verecektir.  İşte bu kişi devleti milleti yönetmeye talip oluyor. Kadınlarımızı, kızlarımızı temsil etmeye kalkışıyor. Kişinin söylediği her söz kendisini bağlıyor. Ama sadece kendisini değil temsil ettiği siyasi yapıyı da etkiliyor. Toplum genelinde ön planda bulunan idarecilerin, yöneticilerin ve siyasilerin özellikle hem üsluplarına hem de ağızlarından çıkacak ifadelere dikkat etmeleri gerekir. Basına yansıyan bu sosyal medya paylaşımları aynı zamanda çocuklarımıza, kızlarımıza, annelere ve kadınlara yönelik çok büyük bir hakarettir. CHP'nin bu kişiyle ilgili tavrını ve alacağı kararı merakla bekliyorum. Siyasi parti ayrımı yapmaksızın bütün kadınlarımızın bu şahıs hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulunacağına inanıyorum.”