Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Ankara ziyaretinde İYİ Parti Lideri Akşener ile bir araya geldi. Özcan, Akşener'le görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Nazilliye en derin sevgi ve muhabbetlerini iletmemi istedi" dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Ankara ziyaretinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi.
İYİ Parti Genel Merkezi’ndeki görüşmenin ardından açıklama yapan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Sayın Genel Başkanımız, Liderimiz Meral Akşener'in huzurunda, Genel Merkezimizde, evimizdeyiz. Göreve geldiğimiz günden bugüne Nazillimizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar hakkında kendilerini bilgilendirdik. Nazillimize, Nazillili hemşerilerimize Genel Başkanımızın en derin sevgi ve muhabbetlerini siz kıymetli hemşerilerime iletmekten onur duyarım” ifadelerine yer verdi.
“18 SAAT MESAİ HARCIYORUZ”
Nazilli’de hayata geçirilecek projelere hız kazandırmak için ciddi bir çalışma yaptıklarının altını çizen Başkan Özcan, “Nazillimizin ekonomik ve sosyal kalkınmasını ivedilikle sağlamak, istihdam sorununun önüne geçmek ve vatandaşlarımıza yaşanılır bir kent inşa etmek için ekip arkadaşlarımızla 18 saat mesai harcıyoruz. Bu anlamda Ankara ziyaretimiz oldukça verimli geçiyor. Bizleri sevgiyle kucaklayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
“BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”
Desteklerinden dolayı Lider Akşener’e teşekkür eden Başkan Özcan; “Kıymetli genel başkanımızın bilgi ve birikimlerinden faydalandığımız çok önemli bir görüşme oldu. Bizler her zaman liderimiz arkasındayız. Güneş balçıkla sıvanmaz. Liderimizin de ifade ettiği gibi, ‘Büyük, müreffeh bir Türkiye'yi hep birlikte kuracağız. Güneşli günlere birlikte yürüyeceğiz” sözlerini kaydetti.