Didim Belediye Başkanlığı için CHP İlçe Örgütüne 19 kişinin başvurduğu öğrenildi. CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, son başvuru tarihi olan 26 Ekim’e kadar 19 aday adayının resmi başvuru yaptığını açıkladı.

Belediye Başkanı aday adaylığı sürecinin 26 Ekim’de sona ermesinin ardından CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak değerlendirme yaptı. Koçak, “Bilindiği üzere partimize yapılacak aday adaylığı resmi süreci sona erdi. İlçe örgütümüze resmi olarak başvuran aday adayı sayımız 18 oldu. Bir aday adayımız Aydın il örgütümüze başvuruda bulundu. Şu an net sayımız 19 oldu. Belediye meclis üyeliği için 73 üyemiz ilçe örgütüne, 3 üyemiz de Aydın il örgütüne başvurdu. 76 meclis üyesi aday adayımız var. Süreç ülkemize ve partimize hayırlı olsun” dedi.
CHP’den Didim belediye başkan aday adayı olarak başvuran 19 isim arasından mevcut Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’ın yanı sıra Eski ilçe başkanı Mustafa Bekar, Eski meclis üyesi Osman Ayyıldız, Eski Aydınspor kulübü başkanı Murat Kalaycı, Eski Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı’nın eşi Av. Nesrin Sandalcı, CHP’li belediye meclis üyesi Hasan Yavuz da yer alıyor.