Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan, CHP ile İYİ Parti arasındaki görüşmelerin sonuçlanması ve adaylığının kesinleşmesinin ardından yaptığı açıklamada, "Nazilli İYİ olacak. Nazilli'yi tüm paydaşlarıyla birlikte, hep birlikte yöneteceğiz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasındaki görüşme sonunda, iki partinin ittifak görüşmelerinde sona gelindiği açıklandı. Buna göre, CHP'nin Nazilli'de İYİ Parti'yi desteklemesi kararı kesinleşti. İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan, kararın ardından yaptığı ilk açıklamada, "Nazilli İYİ olacak" dedi.

Özcan, "Nazilli iyi oalcak, iyi yönetilecek. Nazilli'deki her türlü sorunun üstesinden gelmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Nazilli'nin sorunlarını biliyoruz, nasıl çözüleceğini biliyoruz. Gece gündüz çalışarak önce seçimi kazanacağız, yine çalışarak sorunları çözeceğiz. Nazilli'yi birlikte yöneteceğiz, tüm paydaşlarıyla birlikte yöneteceğiz. Sorunların tarafı olan herkesle oturup konuşacağız ve çözüm üreteceğiz" ifadelerini kullandı.