MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Söke ve İncirliova İlçe Başkanlarının istifası üzerine açıklamada bulundu. Görev yaptıkları süre boyunca yapmış oldukları hizmetler için teşekkür eden Pehlivan, "İlçe başkanlarının kendi istekleri ile görevden ayrıldıklarını" belirtti.

MHp Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"MHP Söke İlçe Başkanımız Sayın Veysel Öztürk ve İncirliova İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Sağlam kendi istekleri ile görevlerinden ayrılmışlardır.
Lider-Doktrin-Teşkilat disiplini içine, Liderimiz Dr.Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde, genel merkezimizin talimatlarını titizlikle yerine getiren, dava sadakati ve şuuru ile görevlerini yapan, milli şuurun zirvesi Cumhur İttifakını güçlü kılmak için olağanüstü gayret sarfeden, MHP Aydın teşkikatlarımızın çalışmalarına sürekli artan gayretleri ile destek veren, asli görevimiz olan Türk Milliyetçiliği ve  Ülkücü dava adamlığı vazifelerine son nefese kadar üç hilalin altında, MHP mizde sürdüreceklerini inandığım dava arkadaşlarım Sayın Veysel Öztürk ve Sayın Hüseyin Sağlam'a teşekkür ediyorum.
Bundan sonraki hayatlarında sağlıklı, mutlu bir ömür diyorum.
Söke ve İncirliova teşkilatlarımız konusunda yapılacak çalışmalar siz değerli dava arkadaşlarım ve hemşerilerim ile paylaşılacaktır.
MHP Aydın Teşkilatlarımız hemşerilerimizin hizmetinde, yapılanların doğruluğunun ve kalitesinin takibinde, yapılmayanların nedenlerinin peşinde olacaktır.
Hemşerilerimi Efe kahvesi eşliğinde efelerin sohbet otağı teşkilatlarımıza bekliyor saygılarımı sunuyorum".