MHP Karacasu İlçe Teşkilatında mevcut başkan Zeki İnal’ın belediye başkan aday adayı olması sebebiyle İlçe Başkanlığı görevine uzun yıllardır MHP çatısı altında siyaset yapan Murat Uysal getirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Karacasu İlçe Teşkilat binasında devir teslim töreni düzenlendi. MHP’den Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Zeki İnal ilçe başkanlığı görevini, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerin huzurunda Murat Uysal’a devrederken yeni başkan önemli açıklamalarda bulundu.

"BU BAYRAĞI BELEDİYENİN TEPESİNE DİKECEĞİZ"

38 yaşındaki Murat Uysal, “Yıllarca içerisinde bulunduğum, yönetimlerinde yer aldığım Milliyetçi Hareket Partisinde İlçe Başkanlığı görevine getirilmek nasip oldu. Zeki İnal, Başkanımızın Belediye Başkan Aday Adaylığının söz konusu olması sebebiyle istifasını vermesinin ardından yönetimin aldığı kararın uygun görülmesi üzerine İlçe başkanlığına getirildim. Herkese hayırlı uğurlu olsun. Yoğun bir döneme giriyor olabiliriz ama biz umutluyuz. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı olarak bayrağımızı en yükseklere, Belediye Binasının tepesine dikmeye niyetliyiz. Bu niyetle geldik. Allah nasip ederse de alnımızın akıyla bunu başaracağız” dedi.

"MHP KARACASU'DA İKTİDAR OLACAK"
MHP Karacasu Belediye Başkan Aday Adayı Zeki İnal, “Milliyetçi Hareket Partisi Karacasu İlçe Başkanlığına geldiğim süreden beri, partimizi Karacasu’da en iyi şekilde temsil ettik. 31 Mart 2019 mahalli seçimlerde aday adayı olduğum için İlçe Başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Yönetim Kurulu olarak da karar alıp İlçe Başkanlığını Murat Uysal arkadaşımıza devrettik. MHP Karacasu Belediye Başkan adayı olarak da partimizi Karacasu’da iktidar yapmak için çalışacağız. Partimiz bana bu görevi verdiğinde en iyi şekilde belediyeyi almak için partimle, yönetim kurulu ile hep beraber çalışıp üç hilali belediye burçlarına dikmeye ant içtik” dedi.