MHP Aydın İl Başkanı Alıcık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendi 10 Şubat 2021 Çarşamba günü yapılan MYK toplantısında 18 Mart 2021 tarihinde yapılacak olan MHP Büyük Kongresinde genel başkan adaylığını açıklamıştır.

Türk Milletimize,Türk Milliyetçiliği ve Ülkücü Harekete, Türk Dünyasına hayırlı olsun.

Ülkücü Hareketin; Türk milletinin varoluş refleksini aksettirdiği, MHP Genel Başkanı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin liderliği altında bir kez daha bariz surette anlaşılmıştır. MHP, Türklük bilincinin maşeri vicdana sirayet etmesini sağlamıştır.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin liderliğinde MHP; baskın ama yapıcı ve uzlaşmacı siyaset takip eden, sorunlara çözüm üreten parti hüviyetini daha da güçlendirmiş, beka olgusunun siyasetteki teminatı, bin yılık kardeşliği belgeleyen toplumsal sözleşmenin karşılığı olmuştur.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendi; Türk milletimizce sözüne güvenildiği kadar, varlığından hem ülkenin hem de siyaset kurumunun yarar sağladığı bir liderdir.

18 Mart 2021’de yapılacak 13. Olağan Büyük Kurultayımızda, MHP Aydın teşkilatları olarak bütün varlığımızla liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin etrafında kenetleneceğimizi cennet Aydın Kentimiz kamuoyuna bildirmekten bahtiyarlık duyuyoruz.”