Özakcan'dan miting gibi adaylık açıklaması

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, yerel seçimlerde tekrar aday adayı olacağını açıkladı. Büyük kalabalığın bulunduğu açıklamada, muhtarlardan da destek geldi.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, yerel seçimlerde tekrar aday adayı olduğunu açıkladı. CHP İl Binası önünde gerçekleşen açıklamaya, partinin İl Başkanı Al Çankır, İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda kişi katıldı.

Miting havasında geçen aday adaylığı açıklamasında konuşan Özakcan, “Biz siyaseti tüm insanlarımızın yüzünü güldürmek için yapıyoruz. Bunun örneğini verdik. Yerel yönetimler demokrasinin beşiğidir denilir. Geçen 4 yılda biz hep birlikte Türkiye’ye örnek olacak bir Efeler Belediyesi yarattık. Göreve geldiğimizde oturacak masamız, sandalyemiz yoktu. Sıfırdan bir belediye yarattık. Altımızda bir makam arabamızda yoktu. Kendi aracımı kullandım. Sonucunda hep birlikte büyük bir memnuniyet yarattık. Görevlerimizi hiç aksatmadan yerine getirdik. Bizim hedefimizde insan vardı. Bu anlayışla hizmet ettik.  Siyasetin seviyesi çok düştü. Siyaset bir nezaket ve ahlak işidir. 2017 yılında tüm ilçeler içinde nüfusta gerileme olmuş, Efeler’de artmış. Demek ki biz Efeler’i yaşanmak istenen bir kent haline getirmişiz. Geçen 4.5 yılda görevimizi en iyi şekilde yapmanın vicdanı ve huzuru içindeyiz.  Aldığımız aday adaylığı kararının hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Özakcan’a Efeler’e bağlı mahalle muhtarlarında da büyük destek geldi. Muhtarlar, açıklama sırasında “Efeler ilçesi tüm muhtarları Başkanımız Özakcan ile birlikte” yazılı bir pankart açtı.

TIKLA İZLE