Belediye Başkan Adaylarının kesinleşmesinin ardından bir açıklama yapan AK Parti Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Özsoy, “Bizim yolumuz bellidir. Makam mevki için dönmeyiz, kuyu kazmayız, dik durmayı biliriz. İttifak adayımız bizim adayımızdır” dedi.

Belediye Başkan Adayları kesinleşen Cumhur İttifakı’nda, Efeler için Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın aday gösterildi. AK Parti Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Özsoy, Genel Merkezlerin kararına saygılı olduğunu ve ittifak adayı için çalışacağını söyledi.

Özsoy açıklamasında, “İyisi değil daha iyisi’ diyerek AK Parti Efeler Belediye Başkan Adaylığı için Temmuz ayında çalışmalarımıza başladık ve bugüne kadar getirdik. Ben bu yola genç, dinamik ve teşkilatçılığı bilen, gençlik kollarından gelen kardeşlerimle çıktım ve bu bir avuç gençle neler yapabileceğimizi de gösterdiğimize inanıyorum” dedi.

“İTTİFAK ADAYI BİZİM ADAYIMIZ”

“‘Niyeti halis olan gönüllerde baki kalır’ dedik ve Allah’ın izniyle baki kalmak içinde büyük adımlar attığımıza inanıyorum” ifadelerini kullanan Özsoy, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizim yolumuz bellidir. Makam mevki için dönmeyiz, kuyu kazmayız, dik durmayı biliriz. İttifak adayımız bizim adayımızdır, sonuna kadar destekçisi olacağız ve Sayın Genel Başkanımızın sözüne halel getirecek en ufak harekette bulunmayıp teşkilatımızda seçim sürecinde görevimizi alıp ekibimizle elimizden geleni tevazu, samimiyet ve gayret ile yapacağız.”