Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk'ün seçim bürosunun açılışına katıldı. Çerçioğlu, “Desteklerinizle Koçarlı'yı daha da iyi yapacağız” dedi.

Açılışa, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı Hasan Çetinbaş, CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hakan Akın ile İYİ Parti Koçarlı İlçe Başkanı Zülfikar İstek ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

Açılışta Özlem Çerçioğlu şu ifadeleri kullandı:

“50 yılda yapılmayan yatırımı Mutlu Başkan'la birlikte 5 yıl içerisinde yaptık. Tencerenin ne kadar zor kaynadığını en iyi biz kadınlar biliriz. O yüzden kadınlarımızın daha fazla kazanması için Çakırbeyli Köy Pazarı'nda yer verdik. Bütçelerine katkı sağlıyoruz, iş kurmalarını sağlıyoruz. Sakız koyunu dağıttığımız kadınlarımız koyunculuğa başladı. Koçarlı'ya 5 yılda 58 milyon liralık yatırım yapıldı. ASKİ tarafından 111 kilometre yolun yanı sıra 104 kilometre de hat çalışması yapıldı. Daha fazlasını yapmamız için verdiğiniz desteğe teşekkür ederim. Desteklerinizle önümüzdeki dönemde bunun iki katını yapacağız.”