Eski CHP’li Didim Belediye Başkanı, şimdiki AK Parti Didim Belediye Başkan Aday Adayı Mümin Kamacı, “Mevcut iktidarımız, hükümetimiz ile çalışacağımız için şimdiden ayrı bir gurur ve manevi huzur yaşamaktayız” dedi.

Didim’de 10 yıl Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra yasa dışı şekilde çekilen görüntülerinin servis edilmesi sonucu 2014 seçiminde yeniden aday gösterilmeyen Mümin Kamacı, aday adayı olduğu AK Parti’den Belediye Başkan adayı olmak için çalışmalarına hız verdi.

Kamacı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Didim topraklarını ve esnafını kayık olduğu yere taşıyacağını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın desteği ile ayrı bir gayret içerisinde olacağını ifade eden Kamacı, mevcut iktidarla çalışmanın gururunu ve huzurunu yaşadığını söyledi.

Kamacı’nın açıklamaları şöyle:

“Halkımızın ve dostlarımızın gösterdiği teveccüh ile Didim halkının huzurun da bir söz verdik. Didim topraklarını ve esnafını layık olduğu değerlerin üzerine taşımak için şahsımızın üzerinde Sayın Cumhurbaşkanımızın desteğiyle artı bir gayret ve mevcut iktidarımız, hükümetimiz ile çalışacağımız için şimdiden ayrı bir gurur ve manevi huzur yaşamaktayız. Manevi huzurunuzda teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. Rabbim varlığımızı ve sükunumuzu, huzurumuzu daim etsin. Saygılarımızla...!”